APK

APK keuring

De APK (Algemene Periodieke Keuring) is een verplichte technische keuring die ervoor waakt dat alle auto’s die deelnemen aan het verkeer veilig zijn en aan alle milieu-eisen voldoen. Wij zijn een door de RDW erkend keurstation en hebben onze eigen APK-keurmeesters in dienst. Ook voor een APK is je auto dus in goede handen bij ons!

Wat houdt de APK keuring in?

Onze APK-keurmeester controleert je auto volgens de keuringseisen van de RDW. Je auto moet voldoen aan de veiligheidseisen en milieueisen die door de RDW bepaald zijn. Je hele auto wordt geïnspecteerd, zo controleren we onder andere de volgende punten:

  • Carrosserie
  • Verlichting
  • Banden (en ophanging daarvan)
  • Motor en aandrijfsysteem
  • Stuurinrichting
  • Remsysteem
  • Interieur
APK Sacco

Keuringseisen

Voldoet jouw auto aan de wettelijke eisen van de APK, dan keuren wij hem goed. Zijn er aandachtspunten, bijvoorbeeld een band die op korte termijn aan vervanging toe is, dan informeren wij je hierover.

Voldoet je auto niet aan de eisen, bijvoorbeeld omdat je banden te ver versleten zijn, dan overleggen we altijd met jou welke reparatie noodzakelijk is en wat de kosten daarvoor zijn voor dat we de auto gaan repareren.

Wat kost een APK?

Je zult ze vast wel eens gezien hebben: bedrijven die adverteren met spotgoedkope APK-keuringen, soms zelfs voor nog geen 15 euro. Vaak loopt dat bedrag uiteindelijk op door allerlei ‘extra' kosten. Wij stunten niet met prijzen, maar bieden een betaalbare APK-keuring zonder verborgen kosten. De APK wordt bij ons uitgevoerd door goed opgeleide keurmeesters en we maken gebruik van de beste Bosch-testapparatuur. Bij ons weet je waar je aan toe bent. 

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen