Sterretje repareren

Ruitschade repareren.

Ruitschade

Een sterretje of putje in je voorruit kan je uitzicht belemmeren, is vaak hinderlijk en vormt meestal het begin van een grotere barst of scheur. Daarom adviseren wij je om bij ruitschade contact met ons op te nemen. 

Putje of sterretje in je voorruit

Heb je een putje of ster in je voorruit? Neem dan contact op met ons en laat deze zo snel mogelijk repareren om verdere ruitschade en hogere reparatiekosten te voorkomen. Een sterretje dat kleiner is dan een 2euro munt kunnen we zelf repareren. Voor al de rest kunnen we beroep doen op onze samenwerking met andere bedrijven. Omdat wij samenwerken met bedrijven die gebruik maken van hoogwaardige producten en moderne technieken, wordt je ruit als nieuw. Afhankelijk van je verzekering is een kleine reparatie als deze vaak kosteloos.

Scheur of barst in de ruit

Een scheur of barst in je ruit kan bij de APK zorgen voor afkeuren van je auto, afhankelijk van de plek en grootte waar deze zich bevindt. Als reparatie van je ruit niet mogelijk is, zullen wij deze laten vervangen door een originele ruit. Ook tijdens het plaatsen van je nieuwe ruit werken wij met bedrijven die werken met de beste materialen om lekkages te voorkomen. Zij komen hier ter plaatse de reparatie uitvoeren zodat de auto helemaal klaar is en APK gekeurd is zonder dat u zelf twee adressen moet bezoeken.

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen